Hoe inschrijven?

Word jij ons nieuwste lid? Vul dan via onderstaande link het inschrijvingsformulier in!

Lid worden van Scouts De Buecken

Opgelet: Inschrijvingen zijn pas volledig in orde wanneer het lidgeld is gestort. Dit lidgeld bedraagt 60 EUR en kan gestort worden op volgend rekeningnummer: BE37 0689 0805 5928 met vermelding van Naam + Tak + Inschrijvingsgeld

 

Bent u houder van een UITPAS met kansenstatuut? Dan heeft u recht op minstens 80% korting op het tarief van lid- en inkomgelden voor vrijetijdsactiviteiten zoals scouting! Dit tarief geldt niet voor consumpties of maaltijden. Ook wie het financieel moeilijk heeft en niet in het bezit is van een UITPAS kan verminderd lidgeld aanvragen. Dit kan door het vakje 'verminderd lidgeld' aan te klikken op het inschrijvingsformulier. Meer info over de UITPAS en verminderd lidgeld kan je vinden op: https://www.herentals.be/uitpas en https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/leiding/ondersteuning/leiding/diversiteit/scouting-op-maat.

 

PS: oude leden hoeven zich niet in te schrijven via deze link. Voor hen is het voldoende om het inschrijvingsgeld te storten. Mochten er vragen zijn of aanpassingen nodig zijn aan de gegevens, kan je een mailtje sturen naar:

groepsleiding@scoutsdebuecken.be

Contact

Scouts De Buecken

Langepad 53
2200 Herentals

 

Leiding

Voor de contactgegevens van de leiding verwijzen we graag naar de laatste pagina van het Bueckenbladje.